Fractie 2015-2016

 V.l.n.r.: Willemijn Cauberg (VIcevoorzitter), Gijs Kremers (dagelijks bestuurder), Iris Wester (Voorzitter), en Thomas Hordijk (Externe zaken)

V.l.n.r.: Willemijn Cauberg (VIcevoorzitter), Gijs Kremers (dagelijks bestuurder), Iris Wester (Voorzitter), en Thomas Hordijk (Externe zaken)

Iris.png

Iris Wester - Voorzitter
Student Bestuurskunde (B) en Public Governance (M)

Raadscommissie: Onderwijs & Onderzoek
SAM: Campus & Studentenfaciliteiten, Catering & Sodexo, Centraal Overleg Studentenfracties (COS), Design, Digitalisering, Gender- en Diversiteitsbeleid, Media, Nacht der Professoren, Promotiecommissie, Raad van Besturen, Studentenraad, Studenten Adviesraad Library & IT Services (SALIS), TiGeAk, UvT Sociëteit, Vervangend lid commissie Dagelijks Bestuur
Faculteitsraad: Tilburg School of Humanities - Dante

 

Willemijn Cauberg - Vicevoorzitter
Student Ondernemingsrecht (B) en International Business Law (M)

Raadscommissie: Financiën & Infrastructuur
SAM: Actieve Ledendag, Afsluiting Academisch Jaar, Coördinator Verkiezingen, Corporate Social Responsibility, Denktank, Internationalisering, Opening Academisch Jaar, Penningmeester, Raad van Besturen, SAM Academy, SAM Paasdiner, Social Media, TiU-website, Voice Of the International Students (VOIS), Website
Faculteitsraad: Tilburg School of Catholic Theology - TST

 

Thomas Hordijk - Externe Zaken
Student International Business Administration (B)

Raadscommissie: Financiën & Infrastructuur
SAM: Acquisitiecommissie, Arbeidsmarktoriëntatie, Bestuursbeurzen, Cluster Werk en Stage, Eerstejaarscommissie, Nacht der Professoren, Reizigersoverleg Brabant (ROB), RvA Integrand, SAM Academy, Sportverenigingen en Sports Center
Faculteitsraad: Tilburg School of Economics and Management - Ecco

 

Gijs Kremers - Dagelijks Bestuurder
Student Bestuurskunde (B+M)

Raadscommissie: Dagelijks Bestuur, Onderwijs & Onderzoek
SAM: Centraal Overleg Studentenfracties (COS), Contactpersoon Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) en Landelijk Overleg Fracties (LOF), Docent van het Jaar-verkiezing, Landelijke aangelegenheden, Onderwijskwaliteit, Periodieke Overleggen, SAM-pluim, Sportverenigingen en Sports Center
Faculteitsraad: Tilburg Law School - Vrijspraak, Tilburg School of Social and Behavorial Sciences - Stimulus