Sportkantine

In samenwerking met Sportraad FOSST, T.S.H.V. Shot, T.S.V.V. Merlijn en T.S.T.V. Lacoste heeft Fractie SAM in de Universiteitsraad van 7 november 2014 een initiatiefvoorstel ingediend om te onderzoeken of er een sportkantine kan komen bij de buitensportvelden van het Sports Center. Sport is een belangrijk onderdeel binnen het studentenleven, SAM vindt het dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de voorzieningen en faciliteiten van adequaat niveau zijn. 

Veel studentensportverenigingen gebruiken de buitensportvelden voor hun trainingen en wedstrijden, door de week en ook in het weekend. Helaas ontbreekt een plek om samen te komen, een wedstrijd te bespreken of simpel om droog en warm te zitten. Zo’n plek is cruciaal voor het bestaan van de sportverenigingen. Deze verenigingen moeten hun leden en gasten goede faciliteiten kunnen bieden. Dit is momenteel niet het geval. Fractie SAM stelt daarom voor om een kantine bij de buitensportvelden te realiseren!

Lees hier het voorstel over de sportkantine!