#8 - Lukas von Behr

Mijn naam is Lukas von Behr, ben 21 jaar en zit momenteel in mijn derde jaar van mijn bachelor economics. Naast mijn studie ben ik verder lid van Olof en speel ik zo nu een dan een pot rugby bij Tarantula. Kortom, ik pak aardig wat mee naast mijn studie aan de UvT.

Hierdoor zal ik komend jaar de extra curriculaire mogelijkheden voor studenten promoten. Onze universiteit heeft reeds een divers aanbod aan activiteiten, verenigingen en andere zaken waaraan men naast zijn studie kan deelnemen. Er is echter altijd ruimte voor verbetering: vooral op het vinden van aansluiting tot de professionele wereld valt er nog een hoop aan te doen.

Verder zijn in der loop der jaren meerdere dingen opgevallen die ik vaak in twijfel heb moeten trekken. Zo is het bijvoorbeeld onbegrijpelijk waarom de universiteit zich redelijk conservatief opstelt op het gebied van digitalisatie. Het is bijvoorbeeld raar dat vaak geen antwoorden van oefententamens of werkcolleges op Blackboard staan. Verder mag er meer gebruik gemaakt worden van video-lectures. Er is dus nog veel werk aan de winkel!