#6 - Debra Veldhuizen

6.png

Mijn naam is Debra Veldhuizen, ik ben 20 jaar oud en zit nu in de laatste fase van de Global Law Bachelor. Naast mijn studie ben ik lid en door de jaren heen actief geweest bij de studenten tennis vereniging, T.S.T.V Lacoste. Na een bestuursjaar gedaan te hebben en deel te zijn geweest van meerdere commissies (en nog steeds actief binnen de vereniging) is het toch tijd geworden voor een geheel nieuwe uitdaging.


Actief zijn geweest binnen de Tilburgse studentensportverenigingen, brengt mij natuurlijk op mijn eerste punt van inzet. Commissies, besturen en actief zijn binnen sportverenigingen zijn vormen van extra-curriculaire activiteiten tijdens de studieperiode. Ik zal mij het komend jaar zeker inzetten voor de studenten die zich op zulke wijze naast hun studie actief willen zijn.

Geboren en opgegroeid in Suriname, kan ik mezelf ook zeker herkennen in zowel de Nederlandse student als de Internationale student. Wat mij op mijn tweede punt brengt, namelijk het inzetten voor de Internationale student. Alhoewel dit nu nog een relatief klein deel van de Tilburgse student maakt, groeit het aantal elk jaar. Mijn doel is daarom ook deze Internationale studenten dezelfde studenten ervaring bieden als dat van de Nederlandse student. Dit is zeker een punt waar er ruim plek is voor verbetering