#5 - Thijs Reijnen

thijs.jpeg

Ik ben Thijs Reijnen, 20 jaar en momenteel derdejaars student Global Law. Op het moment van schrijven zit ik in Rome te genieten van mijn exchange!

Als nummer vijf op de lijst van Fractie SAM ben ik erg enthousiast om de verkiezingen tot een succes te brengen en samen met mijn collega’s komend schooljaar onze doelen en die van de studenten te bereiken. Een aantal van de punten waar ik me sterk voor wil maken is het bereiken van gelijke regels voor het schrijven van de scriptie voor alle faculteiten en het opzetten van een fysiek ‘language cafe’ dat een comfortabele plek zou moeten worden voor alle studenten om te relaxen en verschillende mensen te ontmoeten. Ik hoop hiermee internationale en Nederlandse studenten dichterbij elkaar te brengen! Daarbovenop wil ik alle studenten de kans geven om tijdens het semester een vak te evalueren in plaats van enkel na de laatste tentamens, zodat verandering ook tijdens het semester kan plaatsvinden. Ik hoop iedereen te zien tijdens de verkiezingen en aarzel als student niet om mij of andere kandidaten te benaderen met eventuele vragen of ideeën!