#1 - Kevin de Bruijn

1.png

Mijn naam is Kevin de Bruijn, ik ben 21 jaar en studeer momenteel International Business Administration aan Tilburg University. Na mijn bachelor wil ik de master Supply Chain Management gaan doen. Naast mijn studie ben ik actief lid van T.S.R. Vidar en het dispuut A.I. Forseti. Het lijkt me geweldig om me volgend jaar in te zetten voor alle studenten aan de universiteit.

De afgelopen 4 jaar is de universiteit erg gegroeid. Er zijn meer dan 2000 extra studenten op Tilburg University bijgekomen. Dit veroorzaakt capaciteitsproblemen die niet op de korte termijn opgelost kunnen worden. Hier kan het verbeteren van de online faciliteiten van onze universiteit een uitkomst bieden. Daar wil ik mij volgend jaar voor inzetten. Het online inleveren van verslagen, het online inzien van tentamens en kennisclips voor elke studie kunnen allemaal gebruikt worden om dit probleem op te lossen en het Tilburgse studentenleven te vergemakkelijken. Ook het universele gebruik van videocolleges maakt het voor studenten makkelijker om toch al je colleges te volgen en begrijpen.

Daarnaast komt er door de afschaffing van studiefinanciering veel geld vrij voor de universiteit. Het is de bedoeling dat dit geld geïnvesteerd wordt in de verbetering van de kwaliteit van het onderwijs. Een van mijn speerpunten is ervoor zorgen dan jouw geld jou ook zoveel mogelijk oplevert.

Ik hoop me hier volgend jaar voor in te zetten, en daar heb ik jouw stem voor nodig. Dus stem op 17, 18 of 19 april op de #1 van Fractie SAM