SAM regelt nieuwe studieplekken!

Fractie SAM heeft de laatste tijd gemerkt dat regelmatig sprake is van capaciteitsproblemen op de campus wat betreft werkplekken. De universiteitsbibliotheek, werkplekken in overige gebouwen en zelfs de Mensa zitten hierdoor over het algemeen vol! Toch zijn er nog een aantal ‘verstopte werkplekken’ op de campus waar niet iedereen vanaf weet. Fractie SAM heeft deze verstopte locaties op een rijtje gezet voor je:
- C 023
- C 044
- G 106
- G 108
- G 110
Ken jij nog een verstopte werkplek? Laat het ons weten!

Verder is Fractie SAM op dit moment in gesprek met Real Estate Management om te kijken wat er mogelijk is op de campus om niet alleen tot een efficiëntere indeling te komen van bestaande werkplekken, maar ook om nieuwe werkplekken te creëren. Er is al een plan opgesteld met Real Estate Management om deze mogelijkheden goed te onderzoeken. We houden jullie natuurlijk op de hoogte van wat hiermee gebeurt!