Night of the Profs 2016

Night of the profs.jpg

Overdag geven ze colleges, maar 's nachts... gaan ze helemaal los achter de draaitafel, op Night of the Profs 2017!

Op 17 november was STUDIO het decor voor alweer de vierde editie van de Night of the Profs, het feest waar professoren draaien voor het goede doel. Dit jaar stond het feest in het teken van Muziekids. Deze organisatie zorgt er met muziek in een eigen studio in het Elisabeth Ziekenhuis voor dat ernstig zieke kinderen even kunnen vergeten dat ze in het ziekenhuis zijn. Een geweldig doel, en dat was te zien in de opkomst. Heel STUDIO stond vol, en we hebben er met zijn allen een extreem tof feest van gemaakt!

Onze DJ'ende professoren waren uiteraard de sterren van de avond, met elk een eigen stijl en verhaal in de set. We begonnen met DJ Chris Adventure, Andrew Cartwright. Hij nam ons mee op avontuur, van klassiek tot techno. Nog maar net bekomen kwam daar een heel ander avontuur, namelijk het avontuur van de liefde. Dit werd muzikaal gepresenteerd door DJ Love, aka Tila Pronk. DJ Tax, Gerard Staats, gooide het daarna over een andere boeg. Met PinkPop pet op zijn hoofd draaide hij allerlei rockmuziek.
Hierna was het de beurt aan de collegevoorzitter himself, Koen Becking aka DJ Pres. Hij draaide een heel dansbare set, maar hij was dan ook goedgekeurd door zijn dochter. We gingen meteen in de dansstemming door met DJ Count Down, Bob van den Brand. Hij maakte er met vele verkleedpartijen een bijna carnavalesk feest van!
De laatste DJ was niemand minder dan DJ Hi-Tone, Ton Wilthagen. Ton heeft samen met ons Night of the Profs neergezet. Wij willen hem dan ook graag bedanken voor een enorm geslaagde editie!

De opbrengst voor Muziekids houden jullie van ons te goed. Houd de site in de gaten!