Tentamenmeldpunt

Examhotline.jpg

De tentamens zijn een stressvolle periode voor alle studenten. Alleen het blokken en de tentamens zelf zijn al genoeg om menig student slapeloze nachten te bezorgen. Het is dan ook niet te bedoeling dat de aanmelding voor tentamens iets wordt om je zorgen over te maken. Helaas gebeurde dit de afgelopen tentamenperiode wel: notificatiemails werden niet verzonden, waardoor vele studenten hun deadlines misten.

Fractie SAM opende voor deze gevallen een tentamenmeldpunt. Hier verzamelden wij de klachten van studenten, waarmee wij de examencommissies hebben benaderd. Deze besloten tot een generaal pardon in de gevallen van gemiste inschrijfdeadlines voor de midtermperiode van semester 1 in het studiejaar 2016-2017! Wij zijn erg blij dat we een groot aantal studenten met dit probleem hebben kunnen helpen.

In volgende tentamenperiodes zal het meldpunt opnieuw geopend zijn. Wij helpen jullie graag met alle klachten en problemen!