Preview Night of the Profs

De afsluiter van campusfestival Night University is het eindfeest. Alle aanwezigen komen naar gebouw A, om los te kunnen gaan tussen de collegezalen. Er is dus geen betere plek te bedenken voor een preview van Night of the Profs 2016!

De eer van de previewset was uiteraard aan Ton Wilthagen, a.k.a. DJ Hi-Tone! Het thema van de avond, Face your fears, werd door DJ Hi-Tone uiteraard niet vergeten. Uitgerust met enge maskers en een Ghostbustersshirt draaide hij een speciale set met het thema "NO FEAR". De gasten werd de stuipen op het lijf gejaagd met enge nummers, om hierna naar steeds vrolijker nummers te gaan. Je danste je angsten weg!

De preview was geslaagd, de kaartverkoop begint snel. We hopen jullie allemaal te zien in STUDIO op 17 november, bij Night of the Profs 2016!