Betere printfaciliteiten

Zoals beloofd in ons verkiezingsprogramma van 2015-2016 zet Fractie SAM zich in voor betere printfaciliteiten op Tilburg University. Binnenkort wordt er op verzoek van SAM een speciale printcomputer bij de ingang van de UB geplaatst waarmee studenten snel een printopdracht naar de printers kunnen sturen. Op deze manier kun je snel en eenvoudig iets printen en hoef je niet op zoek naar een computer in een overvolle UB! Uiteraard zijn we op zoek naar meerdere opties om het printen op de campus te vergemakkelijken.

Daarnaast zet SAM zich actief in voor het ‘printing for all devices’-project. Wij willen dat studenten straks vanaf al hun elektronische apparaten gemakkelijk een printopdracht naar de printers kunnen sturen via een app. We zijn hierover in gesprek met Library & IT Services (LIS) en Facility Services (FS) en hopen jullie binnenkort weer een update te kunnen geven!