Meldpunt Thesisbegeleiding

Thesis Supervision.png

In de afgelopen periode heeft SAM veel klachten ontvangen over thesisbegeleiding. Studenten gaven aan te weinig feedback van docenten te ontvangen, dat ze moeilijk of zelfs geen meeting konden plannen met hun begeleider, of dat erg traag werd gereageerd op mails. We hebben zelfs gehoord dat iemand signalen kreeg dat hij zijn thesis zou halen, maar in de verdediging te horen kreeg dat hij op tekstuele gronden niet slaagde.

Dit kan zo niet langer. SAM wil dit voor jullie aanpakken, maar heeft jullie hulp hierbij nodig. Hierom hebben wij een Meldpunt Thesisbegeleiding geopend. Samen met studievereningingen en faculteitsraadsfracties zullen we jou helpen om jouw probleem op te lossen!

Stuur daarom je verhaal naar thesisbegeleiding@fractiesam.nl!