Nacht der Professoren 2013

Op dinsdag 19 november vond de Nacht der Professoren plaats in Café Studio, georganiseerd door Fractie SAM en professor Ton Wilthagen.

Zes docenten en hoogleraren kropen, na een kleine workshop DJ’en van Ton Wilthagen eerder die week, vol enthousiasme achter de draaitafel. Met hun eigen verschillende muziekkeuzes- stijlen, varierend van Avici, Dire Straits en Guus Meeuwis, kregen ze de voetjes van de meer dan 300 aanwezigen van de vloer! Nadat iedere DJ een half uur inspannend aan de knoppen draaide en tegelijkertijd het publiek opzweepte, verliet elke DJ de DJ-installatie onder luid applaus en gejoel van de vele studenten en andere gasten. We willen dan ook alle zes geweldige DJ’s hartelijk bedanken: DJ Alex (Alexander Schouten, Communicatie), DJ Hans (Hans Dooremalen, Wetenschapsfilosofie), DJ Countdown (Bob van den Brand, Accounting), DJ Re:Anne (Rianne Letschert, Victimology), DJ Magnificent (Rector Magnificus Philip Eijlander) en DJ Hi-Tone (Ton Wilthagen, Arbeidsmarkt)! De DJ’shebben als bedankje een muzikale bon en een foto van zichzelf als DJ ontvangen!

Het geld uit de kaartverkoop en de donaties tijdens de Nacht der Professoren bedroeg maar liefst (tromgeroffel…) €1146,65 voor Serve the City Tilburg! Een geweldig bedrag! Serve the City Tilburg is een vrijwilligersorganisatie bestaande uit studenten die zich inzetten om het welzijn van de inwoners van Tilburg te verbeteren. Wij zijn natuurlijk heel blij met dit mooie eindresultaat en we zijn er van overtuigd dat dit geld op een goede manier besteed wordt!

Fractie SAM wil iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage, op welke manier dan ook, voor deze avond. Hieronder zie je al een kleine sfeerimpressie van de Nacht der Professoren. Check onze SAM-Facebook voor meer foto’s, gemaakt door Liliane de Voogd Fotografie.
Onafhankelijk universiteitsblad Univers en Brabants Dagblad waren ook aanwezig tijdens de Nacht der Professoren, check hier hun recensies van het feest!

Klik hier voor de Univers recensie.
Klik hier voor de recensie van het Brabants Dagblad.